+ کیک

 مدت مدیدی بود که کیک درست نکرده بودم یعنی از قبل از ماه رمضون

چند شب پیش به شدت شیرینی میلم بود اما نداشتیم از طرفی هم دیر وقت بود نمیشد رفت قنادی 

گفتم خودم یه چیزی درست کنم.فوری دست به کار شدم و یه کیک دورنگ وانیلی کاکایویی درست کردم 

بعد همون موقع تصمیم گرفتم برای فردا شب کیک موزی درست کنم .فردا شب هم یه دونه موزو با چنگال له کردم و ریختم قاطی مواد، خیلی عالی شد

فردا شبش هم تصمیم گرفتم با همون رطبایی که گفتم کیک خرما درست کنم .13 تا رطبو هسته و پوست گرفتم دیدم که ای دل غافل شیر نداریم فقط کمی ماست داریم خرما رو با ماست توی میکسر ریختم بعد با مواد مخلوط کردم اونم خیلی عالی شد.

پیمانه کیک من از این لیوانای دسته دار فرانسویه.

همیشه دو تا تخم مرغ رو میزنم بعد نصف لیوان شکر اضافه میکنم (برای کیک خرما کمتر شکر زدم کلا من شیرینی کم شیرین درست میکنم) بعدش با ته چنگالی که دارم تخم مرغا رو میزنم کمی وانیل میریزم بعد نصف لیوان یا کمتر روغن مایع با همون لیوان روغن نصف یا کمی بیشتر شیر میریزم اگه ماست داشته باشیم چند تا قاشق اضافه میکنم چون ترد تر میشه

بعد یه لیوان آرد اضافه میکنم اگه  خمیر کیک جا داشته باشه نصف لیوان دیگه آرد اضافه میکنم بکینگ پودر هم که آخر کار اضافه میکنم

فر رو که از قبل روشن کردم و ظرف کیک رو داخلش گذاشتم . ظرف در میارم کمی روغن و آرد ته ظرف میریزم و مایع رو توش خالی میکنم یک ساعت تو فر بمونه کافیه . نیم ساعت اول در فر رو باز نکنید تا پف کیک نخوابه

نویسنده : باران ; ساعت ۱:۳۳ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٢/٦/۱٧
تگ ها:
comment نظرات () لینک